Sådan finansierer du din næste mobiltelefon

Har du brug for eller lyst til at få en ny mobiltelefon? Men du har ikke nogen opsparing til at gå ud og købe en fra ny af? Så har du heldigvis lidt forskellige alternativer som kan hjælpe dig på rette vej. Læs med her i artiklen og bliv klogere på hvordan du får finansiereret din næste telefon.

Optag et kviklån

En af de absolut nemmeste måder at få råd til at købe en ny mobiltelefon (såfremt du ikke er registreret i RKI og har en fast indtægt) er ved at optage et såkaldt kviklån. Den type lån finder du typisk online ved at søge efter ordet kviklån, hvorefter du typisk vil få en sammenligningsside frem som det første resultat. Den første jeg faldt over var fx denne hjemmeside. Her kan du efterfølgende sammenligne priser og vilkår for at optage et lån i den størrelse du har brug for og derefter vælge det bedste. Der er både fordele og ulemper ved at optage et kviklån, hvoraf ulemperne typisk er langt større end ulemperne. Med renter der nærmer sig den anden side af 30% og ÅOP’er der kan bevæge sig oppe i skyerrne på 1000%, er det ikke ligefrem billigt at låne sig til køb af en mobiltelefon. Fordelen er selvfølgelig at det er ret nemt at blive godkendt til et kviklån.

Spørg i banken

Din bank er typisk et langt bedre alternativ end at optage et kviklån, da omkostningerne i banken ikke kommer i nærheden af et kviklån. Det er dog typisk altid sværere at blive godkendt til et lån, da man skal igennem ens bankrådgiver først. Hvis man ikke kan spare omkring 6.000 kr op til en ny telefon, vil det typisk være ret besværligt at få bevilget et lån af ens bankrådgiver, da det vidner om en økonomi der har svært ved at hænge sammen.

Mobilselskabet

Langt de fleste mobilselskaber tilbyder en afdragsordning på en mobiltelefon, hvis man opretter et mobilabonnement hos dem. Typisk får man endda også en billigere telefon end normalt (så længe du husker at nedgradere det noget dyrere mobilabonnement der typisk følger med), når man køber den igennem et selskab. Hos mabonnementer.dk, kan du nemt og hurtigt finde et godt mobilselskab der passer til dine behov. Her er der sammenlignet på alle de væsentligste parametre, som tale/sms, data, pris osv.
Det var 3 forskellige alternativer til at få finansieret din næste telefon, håber du kan bruge guiden. Som altid så husk at udvise økonomisk ansvarlighed når du køber noget på afdrag.